Reise til Pattaya med barn

Pattaya med barn – kan man ta familietur til Pattaya?

Pattaya. Ja jeg vet hva du assosierer med Pattaya. Sikkert ikke er sted du har vurdert å reise? Hvertfall ikke med barn?

Vel, vi reiste ditt. Men ikke på en stereotypisk Pattaya-ferie med ladyboys, prostituerte og grøftefylla. Vi reiste ditt med barna!

Sånn i utgangspunktet vil jeg ikke anbefale Pattaya som destinasjon (med mindre man digger ladyboys, prostitusjon og grøftefylla), men vi har hatt en fantastisk ferie i Pattaya med hele familien!

Vi reiste i desember. Vi byttet ut kalde og sure Norge, som ikke har snø engang, mot 28 grader og sol.

Centara grand mirage beach resort Pattaya.

Suksessfaktoren for denne turen var definitivt hotellet.

Centara Grand Mirage har strandlinje, men det er badeanlegget, som har et «lost world» tema, som er det råeste. Her kan du padle rundt med baderinger i labyrinten, skli ned flere etasjer med sklier, løpe rundt i spruteparken, hoppe fra 2 meteren, ta en drink i undervannsbaren, spille vannbasket, bli med på vannaerobic og mye mer.

Maten på hotellet er kjempebra. Frokosten er helt rå, med alt du kan ønske deg og litt mer. (Bortsett fra nypresset appelsinjuice).

Det er flere restauranter, der min favoritt var «ginger and lime» hvor jeg fant frem råvarene og de stekte dem.

Det skal sies at prisen er noe stiv. Både på denne restauranten og på mat generelt på hotellet, og det er veldig få alternativer utenfor hotellet (hotellet ligger ca 10 min utenfor sentrum). Da vi spiste på andre restauranter i Pattaya, var det stort sett halve prisen. Et lite triks som vi benyttet oss av, var å bli med på konkurranser ved bassenget der premien var kupongkoder med 25% rabatt på mat og drikke på restaurantene.

Vi hadde et familierom som var kjempefint. Spesielt badet, som oste av luksus. Stor veranda utover sjøen som passet perfekt for vin og bok når barna var lagt for kvelden.

Sjekk ut bilder og omtaler av Centara Grand Mirage på Tripadvisor.

Hotellet tilbyr shuttlebuss til sentrum hver halvtime som bare koster 50 bath (ca 13 kr) frem og tilbake, per voksen og gratis for barn.

Shuttlebussen kjører deg til Central festival shopping center som er et stor kjøpesenter som har det meste av butikker. Central festival har også aktiviteter for barn, som

 • mario land (arkadespill)
 • lekeland
 • kino
 • bowling

En annen awesome aktivitet i Pattaya er å dra til Harbour Center. I øverste etasje finner du et digert lekeland. De markedsførte seg som «asias største lekeland». Vi var så heldige å få være der helt alene.

Der er flere morsomme aktiviteter på Harbour Pattaya, som

 • klatrevegg
 • trampoline park
 • snø-park
 • skøytebane
 • rulleskøytebane
 • laserspill

Reise til Pattaya med barn

For å komme dere til Pattaya flyr du til Bangkok. Vi tok Thai Airways. Som sagt anbefaler vi hotellet Centara Grand Mirage Pattaya som vi bestilte via Hotels.com

Comments

 1. Det er så uuuuuuuuuuendelig mye mer å gjøre i Pattaya enn det du nevner her!

Leave a Comment